Aangeboden voor productbespreking


Ondanks dat het stuk nog niet af is en er nog vele open gaten zijn en bijna alle bron vermeldingen missen,  bied ik toch mijn stuk aan voor product bespreking om te kijken of ik op de goed weg ben en waar ik eventuele nuttig tips kan krijgen.

LINK

NominateNow

Advertenties

5 thoughts on “Aangeboden voor productbespreking

 1. Kwaliteit: 4
  Betrouwbaarheid: 5
  Innovativiteit: 5
  Correct taalgebruik: 6
  Gemiddeld: 5

  Ferry,

  Je bent duidelijk nog aan het zoeken naar de juiste vorm. Er staat veel informatie in en sommige informatie is dubbel of komt niet overeen met elkaar. Het is voor de lezer nog echt zoeken wat je nou precies wilt. Je lijkt wat te breed te zitten nu met je onderwerp.
  Doordat je nog echt aan het begin zit vind ik het moeilijk om onderdelen te beoordelen.

  Je analyse (krachtenveld en SWOT) vormt een goede basis, maar het mag nog wel iets uitgebreider beschreven worden waarom dit de actoren zijn.

  Afkortingen toelichten: lio, BOS

  Het is in 1.1.1 nog niet duidelijk geworden voor de lezer wat het vraagstuk is. Misschien daar toch iets meer de nadruk op leggen.
  In 1.1.2 wordt kennelijk maar deels de term werkplekleren uitgelegd. Daarna gaat het in 1.1.3 over de vergelijking tussen werkplekleren en schoolsleren. Aan het einde wordt de omschrijving van werkplekleren pas echt duidelijk. Volgens mij kan dit dan ook in 1 paragraaf?

  De centrale vraag is niet helemaal duidelijk: Welk leren bedoel je ? het schoolsleren op de werkplek (stage of school). Of het werkplekleren op stage of school?
  Zou je al die deelvragen er wel aan toevoegen? Het is geen onderzoek en het ontbreekt je naar mijn idee aan tijd. Je maakt het er naar mijn idee wat ingewikkeld mee. Je moet jezelf ook nog eens beperken vanwege de max. 4000 woorden. Daar zit je nu al ver overheen en je bent nog niet klaar.

  Succes met je beleidsnotitie.

  Marko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s